Werkwijze

Onze succesvolle werkwijze voorziet u projectmatig of vast van IT professionals

Ervaren professionals voor u opgeleid

Wij gaan altijd voor een intensieve samenwerking. Zowel met onze opdrachtgevers als met onze IT-professionals. Daarom worden onze Eswelt-consultants vanaf het eerste moment begeleid bij het leggen van focus op het spreken, ontwikkelen en binden van de beste IT-professionals.

Zodra deze IT-specialisten bij ons in dienst zijn, worden zij onderdeel van de unieke Eswelt cultuur en start een intensieve samenwerking. De professionals krijgen een ontwikkeltraject en carrièreplan op maat en nemen actief deel aan onze kennissessies.

Wij vinden het van enorm belang dat het niveau van kennis van onze professionals hoog is. Professionals zijn nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij veel mogelijkheden voor interne kennisdeling en bieden wij professionals de mogelijkheid om met elkaar inspirerende opdrachten en projecten binnen Eswelt op te pakken.

Onze consultants gaan met u als opdrachtgever in gesprek over de uitdagingen waar u tegenaan loopt en welke behoeftes er binnen uw organisatie zijn. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij goed inschatten welke professional het beste bij u past. Dankzij de warme relaties die zij met onze eigen IT-professionals onderhouden, kunnen zij snel de juiste match maken.

Heeft u per direct een ERP of CRM-professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs