Voor professionals

Laat ons jou helpen bij het behalen van jouw doelen. Door ons uitgebreide netwerk, kunnen wij voor ieder vraagstuk een op maat gemaakte staffing oplossing bieden. Samen zorgen we dat jouw carrière binnen ERP & CRM zich blijft ontwikkelen. Neem direct contact op en laat ons jouw staffing partner zijn.

Maak carrière in ERP, CRM, SAP, Microsoft Dynamics en Salesforce
Bekijk meer

Laat ons netwerk voor jou werken

Eswelt heeft jobs en opdrachten op vaste en tijdelijke basis. Door goed te luisteren naar jouw wensen, en niet enkel te kijken naar opleiding of ervaring, maken we de perfecte match tussen IT’er en bedrijf. We informeren je graag over de verschillende manieren waarop je met ons kan samenwerken.

 • Kies voor een interim opdracht

  Wanneer jij kiest voor een interim opdracht, gaan wij aan de slag om jouw behoeften voor een nieuwe baan te matchen met onze opdrachtgevers. Wij gaan voor een perfecte match, niet alleen op het gebied van inhoud maar ook zeker kijkende naar de looptijd, het tarief en het type opdrachtgever dat bij jou past.

  LEes meer

  Kies voor IT-detachering bij Eswelt
 • Kies voor detachering

  Als je kiest voor detachering bij Eswelt, dan word je onderdeel van ons team en sluit je je aan bij het grootste netwerk binnen de ERP & CRM niche. Je doet brede ervaring op met verschillende projecten en tegelijkertijd geniet je van alle zekerheden van een vaste baan.

  Lees meer

  Kies voor het grootste ERP, CRM, SAP, Microsoft Dynamics en Salesforce netwerk in Nederland
 • Kies voor werving en selectie

  Jouw specifieke wensen en verwachtingen staan centraal in onze zoektocht naar jouw ideale nieuwe werkgever. Wij ondersteunen je gedurende het hele sollicitatieproces. We bereiden je voor op gesprekken, geven oprechte feedback en adviseren bij salarisonderhandelingen.

  Lees Meer

  IT-professionals bij Eswelt
WAT WE DOEN

Meer weten van minder

De nichemarkt van ERP en CRM is erg divers. Het vereist dan ook inhoudelijke vakkennis en ervaring van die markt om op niveau over de laatste nieuwe ontwikkelingen mee te praten. Onze strategie? Meer weten van minder. Onze consultants focussen enkel op de ontwikkelingen binnen de ERP - en CRM-markt. Meer weten? Lees hier alles over de vakgebieden waarin wij actief zijn.

Wat professionals zeggen

 • ​“Het contact met Eswelt was goed. Ik ben goed voorbereid en wist welke vragen ik kon verwachten." 
  Wim Wischmeijer

  Wim Wischmeijer

  Senior Application Manager

 • ​“Ik merkte aan alles dat Eswelt echt bemiddelt en niet zomaar mijn CV heen en weer schuift"
  Marc Noks

  Marc Noks

  Dynamics CRM Ontwikkelaar

 • ​“Het is best wel moeilijk om je als zelfstandige goed op de kaart te zetten. Daarbij komt een detacheerder zoals Eswelt goed van pas." 
  Francesco Frentrop

  Francesco Frentrop

  Technisch functioneel AX consultant

 • ​Een van de prettige uitzonderingen in de soms onpersoonlijkerecruiters/intermediair wereld.
  Rob Janssen

  Rob Janssen

  ERP consultant

Eswelt is gespecialiseerd in IT interim, consulting, werving & selectie
Neem contact op met Eswelt
Eswelt is onderdeel van Vibe Group
Neem contact op met onze IT consultants

NEEM CONTACT OP

Geef jouw carriere een boost

Neem vandaag nog contact op en word onderdeel van het grootste BI, MI, data en analytics netwerk. Onze consultants adviseren je graag.

CONTACT

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights