Terug naar Blogs
Blog Img

Eswelt in 2022, hoe was ons jaar?

2022 is alweer voorbij. En wát een jaar is het geweest voor Eswelt! Vol trots kijken we terug op wat geweest is en kijken we uit naar wat gaat komen. 

De top 3 ERP & CRM profielen van 2022

Bij Eswelt richten wij ons uitsluitend op staffing & consulting op het gebied van ERP & CRM. Onze consultants houden zich binnen deze markt bezig met één specialisme, één regio en één soort dienstverband. Ze nemen de tijd om de professionals en organisaties binnen hun niche goed te leren kennen en regelmatig met hen in contact te blijven, om zo altijd het snelst de beste match te kunnen maken. 

Welke professionals hebben wij in 2022 het meest mogen helpen aan de volgende stap in hun carrière? Dit was de top 3:

  • SAP Consultant

  • Solution Architect

  • Dynamics Developer

Ben jij een Consultant, Analist, Engineer, Architect of een andere specialist op het gebied van ERP of CRM? Eswelt staat ook in 2023 klaar om samen met jou te bespreken hoe wij met ons netwerk kunnen bijdragen aan jouw toekomst.

Van virtueel connecten naar weer IRL ontmoeten

Knowledge is key. Dus ook toen zo goed als iedereen vanuit huis werkte, organiseerden we diverse online kennissessies over actuele ERP & CRM-onderwerpen. Toch gaat er niks boven het face-to-face uitwisselen van kennis en ervaring tijdens meetups. En dat vinden wij niet alleen. Zo bleek wel uit de hoge bezoekersaantallen van de meetups die wij in de 2e helft van 2022 organiseerden.  We zijn er klaar voor om ook komend jaar weer veel professionals uit ons vakgebied live te treffen. Zien we je dan?

Vibe Group en Eswelt

Eswelt is onderdeel van Vibe Group, een snelgroeiende internationale IT staffing & consulting organisatie met kantoren in Nederland, België en Duitsland. De organisatie bestaat sinds 2011. Eswelt werd twee jaar later opgericht, als derde van de huidige vier Vibe nichemerken. Eerst alleen gevestigd in Amsterdam. In 2014 kwam daar het kantoor in Antwerpen bij. 

Nieuwe brand identity

2022 was het jaar waarin Vibe Group als merk én groep duidelijker op de kaart werd gezet. Ook het merk Eswelt werd – net als de andere Vibe nichemerken - in een beter passend, toekomstbestendig pak gestoken. De nieuwe branding maakt beter zichtbaar waar wij voor staan: 

  • Onze focus op de Tech-markt binnen staffing & consulting; ‘Connecting humanity and technology in the best possible way’.

  • De onderlinge samenhang tussen Vibe Group en de vier nichemerken Visser & Van Baars, Spilberg, Eswelt, en Tergos

  • Onze instelling om het onmogelijke mogelijk te maken, verschil te willen maken voor IT-professionals en organisaties, en dat nét even anders te doen dan onze concurrent.

Samen creëren we de toekomst

In 2022 matchten we 2081 keer een IT-professional aan een tijdelijke opdracht of vaste positie. Dat zijn 2081 IT carrières en toekomsten waar wij aan hebben mogen bijdragen! Dit zullen er de komende jaren alleen maar meer worden, daar zijn we van overtuigd. 

Samen toekomstplannen maken?

Ben je een ERP professional?

Bekijk de vacatures

Zoek je een ERP professional?

Bekijk hoe we jouw organisatie kunnen helpen