Carrière bij Eswelt

Jouw IT carrière en ontwikkeling staat centraal bij Eswelt

Waarom Eswelt & Vibe Group

Door de jaren heen hebben wij een netwerk uitgebouwd van professionals en opdrachtgevers die actief zijn in de ERP -of CRM-niche. Wij weten als geen ander wat een carrière binnen dit vakgebied inhoudt en wat er nodig is om hierin succesvol te zijn, doordat we intensief contact houden met werkgevers en IT professionals. Elke carrière is anders, maar onze jarenlange ervaring maakt dat we op elk moment van jouw loopbaan een passend vervolg kunnen bieden. Wij werken niet alleen samen met professionals die al hun hele leven actief zijn in dit veld, maar evengoed met mensen die slechts een aantal jaar ervaring hebben. Door onze specifieke focus op SAP, Microsoft Dynamics en Salesforce zijn we echte specialisten in ons vak. Wanneer jij kiest voor een carrière via Eswelt ben je vanaf dag één bezig met het verder ontwikkelen van jouw kennis en ervaring.

Eswelt behoort tot de Vibe Group, één van de snelste groeiende IT staffing & consulting organisaties in België, Nederland en Duitsland. Via Vibe Group hebben wij het grootste niche-overstijgende netwerken van IT professionals. Onze Vibers werken samen aan één doel: creating the future of IT staffing & consulting. Eswelt focust zich enkel op de niche van ERP en CRM. Wij zijn dus een gespreks- en carrièrepartner met verstand van zaken hierin. Wanneer jij kiest voor een carrière bij Eswelt, zit je goed.

We zijn nauw betrokken bij jouw ontwikkeling als professional en willen graag een partnerschap met je opbouwen voor de lange termijn. In het dagelijkse leven zit je bij een opdrachtgever dan misschien niet naast Eswelt-collega’s, toch doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je altijd de Vibe ervaart. Zo zijn er regelmatig teambuildings met andere Vibers en Eswelt-specialisten, evaluaties of meet-ups waar we samen onze kennis over de markt delen.

​​Jouw ambitie

Jouw ambitie is onze ambitie en elke ambitie is weer uniek. De ene professional wil zijn kennisniveau inhoudelijk verdiepen, de andere professional doet liever brede werkervaring op. Wellicht wil je je ook richten op het verbeteren van soft-skills. Werk je het liefst bij een multinational, of bij een start-up? Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om ambities om te zetten in carrières.

Lees verder


Ons aanbod

Een steeds groter aantal SAP, Microsoft Dynamics en Salesforce professionals is werkzaam bij Eswelt. Naast intensieve begeleiding zullen wij jou gedurende je hele loopbaan persoonlijk bijstaan. Samen vinden we een opdracht waar jij namens Eswelt het verschil kunt maken.

Lees verder


Life long learning

Kennisdeling en levenslang leren staan centraal bij Eswelt. Zo organiseren wij maandelijks, vanuit ‘The ERP & CRM network’, meetups en zijn er vakinhoudelijke kennissessies waar je andere collega`s ontmoet en ervaringen deelt. Natuurlijk bieden wij een opleidingstraject op maat voor iedere IT-professional die bij ons werkt.

Lees meer


Onze cultuur

Bij Eswelt hechten wij grote waarde aan onze bedrijfscultuur. Onze organisatiewaarden zijn Kwaliteit, Intelligentie, Gedrevenheid, Authenticiteit en Plezier. Wat we doen, doen we goed. Met passie, op onze eigen manier en met veel plezier.

Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Expert blogs