ERP project staffing

Project Staffing

Een steeds groter aantal ERP / CRM professionals is werkzaam bij Eswelt. Wij bieden je graag een carrière binnen onze organisatie.

Je wordt intensief en persoonlijk begeleid. Zo brengen we samen jouw doelen in kaart en gaan we aan de slag om die te realiseren. Doordat we beschikken over het grootste netwerk binnen de ERP / CRM niche kunnen wij samen kijken welke opdrachtgever en welk project het meest geschikt is op het juiste moment in jouw carrière.  

Eswelt is een betrokken partner die wil investeren in duurzame relaties met haar professionals. Zo bieden wij een op maat gemaakt ontwikkelingsplan met zowel interne als externe coaching sessies en trainingen. Hierdoor kun jij zelf bepalen in welk specialisme van niche jij jezelf verder wilt ontwikkelen. Wij bieden een boven marktconform primair arbeidsvoorwaardenpakket aan met goede secundaire voorwaarden, zoals bijvoorbeeld een leaseauto, een pensioenregeling en natuurlijk het opleidingsbudget. Buiten deze voorwaarden biedt Eswelt een aantrekkelijke bonusregeling aan haar professionals.

Kennisdeling en levenslang leren staat centraal bij Eswelt. Zo organiseren wij maandelijks meetups en zijn er twee keer per jaar vakinhoudelijke congressen waar je andere collega`s ontmoet en ervaringen deelt.

Ook voor freelance professionals beschikt Eswelt over een ervaren team dat specialisten bijstaat gedurende hun carrière. Door de jaren heen hebben wij in de ERP / CRM markt een zeer groot netwerk opgebouwd. Maandelijks vinden tientallen freelancers via Eswelt een nieuwe opdracht.

Veel freelance professionals hebben via Eswelt ook hun eerste opdracht verkregen. Hierdoor ontstaan jarenlange relaties tussen ons team en freelancers.

Sluit je aan bij het grootste ERP / CRM netwerk van België. Zo kan jij op een gevarieerde manier ervaring opdoen door middel van ons netwerk en bieden wij jou tegelijkertijd alle zekerheden van een vaste werkgever.

Bekijk alle vacatures