ERP & CRM opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Eswelt is sinds 2013 dé partner op het gebied van ERP en CRM staffing.

Bedrijven schakelen ons graag in dankzij onze positionering binnen de ERP en CRM markt: “Bedrijven helpen hun interne IT afdeling te versterken”.

Deze positionering is uniek in de Belgische staffing markt en wordt ervaren als een absolute troef bij onze klanten en professionals. Het stelt bedrijven in staat minder afhankelijk te zijn van consultancy bedrijven voor de dagdagelijkse ondersteuning alsook voor de uitvoering van projecten.

Eswelt kan bedrijven verder helpen op 2 verschillende manieren.

Project Staffing

Via onze Project Staffing divisie ondersteunen wij ERP en CRM projecten voor specifieke tijdelijke noden. Hiervoor hebben we onze eigen IT-professionals in dienst waardoor we in de verschillende niches kennis in huis hebben. Daarnaast werken we ook met een groot netwerk van freelance IT-professionals.

Search & Selection

Ons Search & Selection team helpt opdrachtgevers en professionals binnen het ERP en CRM vakgebied wanneer er behoefte is om een vast dienstverband aan te gaan

Hoe onderscheiden wij ons?

ERP & CRM clients

Onze niche gerichte benadering

Eswelt onderscheidt zich van haar concurrentie door het toepassen van een driedubbele focus op:

  1. Een specialisme binnen de niche;
  2. Eén type dienstverband;
  3. Een regio focus.

Dit houdt in dat een Eswelt consultant zich specifiek richt op bemiddeling van bijvoorbeeld SAP, Salesforce of Microsoft Dynamics (specialisme), interim posities (type dienstverband) en de regio Antwerpen (regio focus). Door het toepassen van deze gedetailleerde werkwijze in het dagelijkse contact met zowel opdrachtgevers als professionals, weten zij precies weten wat er speelt binnen de niche.

Het grootste IT-netwerk

Door veel waarde te hechten aan langetermijnrelaties, beschikt Eswelt inmiddels over een groot en zeer gespecialiseerd ERP- en CRM-netwerk.

Community building

Eswelt gelooft in de kracht van kennisdeling. Eswelt dient daarom als de spil van een hechte community binnen de ERP- en CRM-markt. Zo faciliteert Eswelt diverse meetups met inspirerende sprekers, kennisdeling en netwerkevenementen, en delen wij de laatste trends & ontwikkelingen middels onze online blogs en social media kanalen. Daarnaast organiseert het moederbedrijf van Eswelt, Altus Staffing, twee keer per jaar een groot congres wat opdrachtgevers en professionals dichter bij elkaar brengt.

Intensief persoonlijk contact

Weten wat er binnen de ERP- en CRM-markt speelt is erg belangrijk en dankzij onze gerichte en duurzame marktbenadering, weten onze consultants dan ook precies waar en wanneer er bepaalde expertise beschikbaar komt in de verschillende niches.​

Form ID:5006