ERP & CRM recruitment

Over Eswelt

Eswelt is opgericht in 2013, met als doel een zeer gespecialiseerde ERP- en CRM-staffing organisatie te worden. De afgelopen jaren hebben wij het grootste staffing netwerk van ERP- en CRM-professionals opgebouwd.  

Voor de consultants van Eswelt, die contact hebben met zowel opdrachtgevers als professionals, is het essentieel dat ze exact weten wat er speelt binnen de niche. Het Eswelt team houdt de markt nauwlettend in de gaten. Regelmatig volgen wij trainingen van specialisten uit het werkveld en organiseren wij kennissessies voor ons netwerk.

Onder de vleugels van Altus Staffing, een internationale groep gespecialiseerd in IT-Staffing, is Eswelt uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van staffing in de ERP & CRM wereld.

ERP & CRM consultants

Onze aanpak

Professionals

Eswelt begeleidt ERP- en CRM professionals bij de volgende stap in de carrière. Dit doen wij door zowel persoonlijke als professionele behoeften helder in kaart te brengen en te kijken welke van de twee Eswelt services passend is. Benieuwd welke dienst voor jou geschikt is?

Clients

Eswelt beschikt over een zeer gedetailleerd netwerk aan ERP- en CRM professionals in België. Wij staan dagelijks in contact met de markt en hebben met onze twee staffing services altijd een oplossing op maat. Benieuwd welke twee services wij bieden?

ERP & CRM events

events

Eswelt vindt kennisdeling erg belangrijk. Daarom schrijven wij blogs over de laatste trends en ontwikkelingen en organiseren we regelmatig interessante meetups en congressen. Tijdens deze evenementen discussiëren we over hot topics en bieden we een uitgelezen kans om te netwerken.

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9lc3dlbhqvanbnl3dyyxbwzxitymcuanbnil1d

het ESwelt team