Impact bij Royal A-Ware

Eswelt Technisch functioneel AX consultant project bij Royal A-Ware
Bekijk meer

Francesco is bij Royal A-ware aan de slag gegaan via Eswelt

Als Technisch functioneel AX consultant maakt Francesco Frentrop dagelijks impact bij Royal A-ware. " Ik houd mij bezig met alle voorkomende problemen vanuit AX applicaties en probeer die te verhelpen op zo kort mogelijke termijn. Daarnaast ben ik bezig met het inrichten van nieuwe projecten en het maken van functionele ontwerpen voor maatwerk.  

De opdracht

Francesco is via Eswelt aan de slag gegaan bij de Royal A-ware, een grote kaasproducent. "Het mooie aan dit bedrijf is dat het een grote organisatie is met veel uitdagingen in logistieke productieprocessen. Mijn ervaring ligt voornamelijk bij productie en logistiek, dus dat sluit goed aan." 

De AX Consultant geeft een concreet voorbeeld van zijn werkzaamheden. " Denk aan een gerobotiseerd proces waarbij kaas uit de koeling komt als onderdeel van een productieorder. In het systeem verschijnen opeens afwijkende productieorders uit bijvoorbeeld 2019. Ik moet dan zien te beantwoorden waarom dat het geval is en hoe ik het aan de achterkant kan oplossen.  Het bedrijf werkt volgens Francesco veel met elektronische berichten. "Dat vond ik interessant, dan gaat het zowel om berichten richting klanten als naar logistieke dienstverleners. Ik werk nu sinds december 2020 bij Royal A-ware. Wat ik tot nu toe het leukste vind in mijn opdracht is dat het systeem veel maatwerk bevat en daardoor extra uitdagingen voor iemand in mijn positie.   

Eswelt Technisch functioneel AX consultant project bij Royal A-Ware - de opdracht
Eswelt Technisch functioneel AX consultant project bij Royal A-Ware - de uitdaging

Uitdaging

Eerder heeft Francesco ook al via Eswelt gewerkt. "Tijdens mijn vorige opdracht was er tijdens de opdracht niet veel contact tussen mij en Eswelt. Die opdracht was voor mij een inkoppertje, dus alles liep heel gesmeerd." 

Toen zijn opdracht ophield, werd hij weer benaderd door Eswelt. " De consultants van Eswelt hebben goed hun best voor mij gedaan toen ik een nieuwe opdracht nodig had. Ze namen een actieve rol aan in het zoeken naar een vervolg. Ik heb een paar mislukte gesprekken gehad. Op basis daarvan is de consultant van Eswelt bij mijn gesprek bij Royal A-ware aanwezig geweest om te kijken wat ik beter zou kunnen doen. Maar juist toen was de match goed, zowel voor mij als voor het bedrijf. De persoonlijke begeleiding van Eswelt vond ik erg fijn.  

Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever en kandidaat. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak.  

  • Door onze Triple Niche Focus kunnen wij gericht zoeken op geschikte kandidaten voor de opdracht.  

  • Na plaatsing is er veel contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de voortgang van het project.

Neem contact op met de specialisten van Eswelt
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Eswelt
KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek