CRM Migraties bij CZ

Technologie - Eswelt
Bekijk meer

CRM Migraties bij CZ

Marc Noks werkt via Eswelt als freelance CRM-ontwikkelaar bij verzekeraar CZ. “Het is een redelijk groot bedrijf waar veel IT'ers werkzaam zijn. Ik houd mij zelf voornamelijk bezig met de Zorgvinder, dat is een tool waarin mensen kunnen zien waar zij terecht kunnen voor zorg. 

De opdracht

CZ is een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Mark had veel zin om te starten in zijn nieuwe functie. "De uitdaging in mijn werk zit hem in de overgang van oude naar nieuwe technologie. Denk bijvoorbeeld aan de transformatie van CRM versie2026 naar Dynamics 365 en op termijn zelfs naar de cloud."

Marc vond het erg fijn dat hij zijn skills kon inzetten bij CZ. "Ze zochten iemand met mijn skillset. Ik heb in het verleden ook migraties vanuit een CRM naar de cloud gedaan. Daarin kon ik dus ook binnen CZ een adviserende rol aannemen. Wij zijn eigenlijk continu bezig met het aanpassen en updaten van onze systemen."

Eswelt CRM-ontwikkelaar project bij CZ - de job
Eswelt CRM-ontwikkelaar project bij CZ - de challenge

Uitdaging

Marc heeft de samenwerking met Eswelt als zeer positief ervaren. "Eswelt is geen cv-schuiver en dat merk je bij heel veel andere bemiddelingsbureaus wel. Bij Eswelt zit er echt een stuk bemiddeling tussen. Er wordt gekeken of er een match is tussen de professional en de opdracht. En ze zijn ook reëel. Ze zullen mij niet snel een opdracht aanbieden in Maastricht terwijl ze weten dat ik in Arnhem woon."

De CRM ontwikkelaar is naar eigen zeggen goed begeleid in de sollicitatieprocedure. "Eswelt kon mij een hoop vertellen over de klant. Er zijn behoorlijk wat details over een opdrachtgever die je zelf niet weet. Je kunt uiteraard zelf op de site kijken, maar dat geeft een globaal beeld. De consultants van Eswelt konden mij exact vertellen waar ik op moesten letten en met wie ik zou gaan praten."

​Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever en kandidaat. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak. 

  • Door onze Triple Niche Focus kunnen wij gericht zoeken op geschikte kandidaten voor de opdracht. 

  • Na plaatsing is er veel contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de voortgang van het project.

Neem contact op met de specialisten van Eswelt
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Eswelt
KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek